<3

Helgen har varit rätt hyfsad tkr jag ! :P Iaf om man gemför med den brukar vara alltså sova, chilla och äta..

Fredag kom man hem halv 5 då jag älski och frida for till mamma för att lämna hunden, köpa mjukglass och chilla. Efter de for vi till lansån för att hämta Benny och där stanna vi just och såg på en bil osv.. Sen vidare mot bränna då vi for med hela familjen Cramling och käka på nilles.. Efter de så for jag och freddy och la ett blodspår åt indo. I Nybyn tog hunden och for till stugan men Elin, Sebbe, Frida, Benny och så jag och Freddy där Indo var helt galen och bada osv och vi satt och grilla och bara allmänt umgicks :P Mysigt .. Efter de drog vi in till stan igen och chilla osv och sen hem till nybyn och se film och sova ! :P

Lördag vakna vi eller rättare sagt jag vid 9 för att linnea ringde och sa att hon kommer med Chili för att jag skulle vara hundvakt medans hon jobbade. Chili och indo lekte hela dagen, freddy var hemma och fixa i bilen. Jag for med Indo och Chili ut i skogen och la ett godisspår och jag höll på bli galen för att dom bara lekte och ville inte alls lyssna på mig :P vid halv 3 kom linnea hem och då for vi och spåra blodspåret jag och freddy hade lagt ut dagen före.. Gick väl hyfsat bara att indo var så distraherad av Chili och ville bara leka och samma med chili. Men hyfsat gick de iaf, dom gick hela spåret. Efter det for jag linnea och erik på köket och käka. Gott som fan var de och då bestämmde vi oss för att fara och Bowla i kalix. Jag, Linnea, Freddy, Frida och benny skulle fara och när vi väl hämta dom så hade Frida och benny banga ur så de blev bara jag, linnea och freddy som for till kalix. Vi börja bowla kl 8 då jag hade världens flyt och lega typ 100 poäng före linnea och Freddy. Efter ett tag så fick freddy flyt och kom ikapp mig och sen i slutet fick linnea flyt och vann allt. Hon hade 1 poäng för lite för att hamna på poänglistan :P Efter de så spela vi på las vegas eller vad de heter där freddy förlora alla mina pengar:P Haha, var inte så mkt men ändå ! Vi for hem vid halv 12 typ och då for vi förbi g.byn för att freddy sku hämta kläder och så for han med oskar. Så jag och linnea for till nybyn där vi tog ett varv runt byn med hundarna och sen kom freddy då vi typ var hemma och då såg vi film och bara myste tills vi somna..

Söndag vakna jag vid 11. (sent som fan för att vara jag) då gick jag ner. Surra med mamma och myste med hundarna. Sen gick jag och väckte älski :P Efter de så myste vi bara på sen for han hem för att han sku köra frida till Nilles. Sen kom han till mig och då har vi bara myst gärnet tills vi sku äta. sen har vi suttit vid datan och bara gjort ingenting. Efter de så körde han mig till bussen. Saknar han som fan redan. Nu sitter jag i lägenheten och vill ha sommarlov för att slippa åka till piteå varje söndag. Hatar att åka och säga hejdå åt älski. :( Nå väl nu ser jag film osv.. Ska läsa lite och sen ska jag nog sova.

Helgen har iaf varit riktigt hyfsad. Och jag har fått vara med världens underbaraste Freddy<3

Pusshejs ! <3

Freddy Cramling är mitt ALLT <3

<3

Veckan har varit jävligt chill men ändå har man hur mkt som helst att göra !!

Tanten är borta från bilden idag igen så blir väl att chilla sönder världen eller nå ! !

Jag vill hem till ökx för att vara med älski och lägga spår !! Åker iaf hem i morgon ! <3

Snacka om seriöst inlägg ! Nu ska jag snooooooooka !! Pusshejs <3


Älskar Freddy Cramling mest av allt <3

BLIR SÅ...

... LESS !!!!

Om du bara kunde sluta med ditt satans svammel !! Du vet för fan INTE ett skit om varför !! Du vet inte anledningen eller varför de hände.. Du vet inte nå !! Ändå ska du hålla på.. Tänk tvärt om, om du hade varit jag och jag dig ? Hur hade det varit då ? Att du aldrig kan förstå ! Kommer aldrig mer kunna lita på dig eller kunna säga nå till dig !! Har jag inte kunna göra på ett tag men de här var droppen !

Ska nog stanna i Öjebyn resten av livet för jag orkar inte se dig eller någon annan !! Hejdå !!

Helgen..

.. har varit helt okej !¨

På Fredag kom min älskling hit efter att jag hade slutat.. Vi for till min lgh och gjorde taccos eftersom att han fyllde 20 och sen for vi in till stan.:) Sen chilla vi ett bra tag och kolla tv och satt på datan osv.. Sen kom Sanna, Rikard, Hanna, Mimmi, Anton, Frida och Malin på besök.. Efter en liten stund for Mimmi, Anton och Hanna och då umgicks vi med Sanna, rikard, Frida och Malin.. Sen for Frida och Malin och då for jag, Freddy, Sanna och Rikard till stan och ragga och efter de for Sanna och rikard hem.. Efter de så somna typ jag och freddy..

Lördag så chilla vi på morgon kolla tv osv.. Sen for vi in till stan och kolla läget och så.. Sen köpte vi pizza och på eftermiddagen kom mamma, pappa och Frida och då for jag och älsk till lule där vi bowla med Frida och elin och sen for vi till sebbe.. Sen åkte vi hem kolla på tv och sov..

Söndag vakna men tidigt for på utställning här på skolan.. Ställde indo vilket inte gick så bra och sen for jag och älski till lägenheten.. Efter de så kom mamma och pappa och frida till lgh och då åkte vi in till stan och var där ett tag sen så for min älskling till sebbe och sen hem.. Mamma, pappa och frida for hem efter ett tag och då somna jag typ direkt..

Nu sitter jag på skolan och de suger hästballe !! Jag vill hem till min älskling.. Aja nu ska jag dra.. Ha de.. Pusshejs <3

Jag älskar Freddy Cramling mest av allt <3

RSS 2.0